Parturi - Kampaamopalvelut ja ripsipidennykset Oulussa

Salon K Ky on monipuolisten palveluiden parturi-kampaamo Oulun keskustassa. Me tarjoamme asiakkaillemme parturi-kampaamopalveluiden lisäksi myös ripsipidennysten tekemistä sekä laadukaiden hiustenhoitotuotteiden myyntiä.

Hinnat palveluihin löydät ajanvaraussivuilta!

Hemmottelua hiuksillesi

Liikkeestämme saat kaikki palvelut hiuksillesi. Ammattilaistemme vankka osaaminen ja korkea työmotivaatio takaavat sen, että jokainen asiakkaamme lähtee meiltä hymyssä suin.

Leikkaukset, värjäykset sekä rakennekäsittelyt

Toteutamme kaikki hiusten leikkaukset, värjäykset ja rakennekäsittelyt laadukkailla tuotteilla asiakkaidemme toiveita kunnioittaen. Me pystymme luomaan uuden tyylin kaikille asiakkaillemme!

Käytämme värjäyksissä ja rakennekäsittelyissä laadukkaita L'Oreal Professional tuotteita. Koulutamme henkilökuntaa säännöllisesti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme upeita värjäyksiä sekä leikkauksia viimeisimpiä tekniikoita käyttäen. 

Meiltä löytyy nyt myös hapetteeton Elumen-hiusväri!

Sivun alkuun.

Kampaukset ja Kérastase-erikoishoidot

Ihanat kampaukset kaiken mittaisiin hiuksiin. Halusitpa hiuksiisi kampauksen joko juhlan kunniaksi tai arjen piristykseksi.

Tervetuloa kokemaan ylellinen hiustenhoidon hetki. Haluatko lahjoittaa itsellesi hetken puhdasta nautintoa ja samalla hoitaa hiuksia viimeisimmällä teknologialla mitä alalta löytyy? Kérastase erikoishoidot räätälöidään aina hiuspohjasi ja hiustesi mukaan. Voit varata ajan pelkästään Kërastase hoitoon tai voimme tehdä sen sinulle samalla kun käyt esim. värjäyttämässä hiuksesi. Kérastase hoidot ovat myös loistava lahjaidea!

Sivun alkuun.

Hiustenpidennykset

Teemme hiustenpidennykset Simply Natural sekä BPhair hiustenpidennyksillä. Toteutamme pidennykset asiakaskohtaisesti, asiakkaan tarpeiden mukaan, teippi-, sinetti-, ompelu- ja nyt myös Mago-pidennystekniikalla. Hinta koostuu hiusten vahvuuden ja halutun pituuden mukaan. Pyydä tarjous suoraan kampaamostamme!

Sivun alkuun.

Tuotemyynti

Monipuolisten kampaamopalvelujen lisäksi myös tuotemyynti kuuluu osaamiseemme. Tarjoamme hiuksillesi ihania hoitotuotteita vain laatumerkeiltä: Kérastase ja L'Oréal.

Sivun alkuun.

Ripsipidennykset

Ripsien pidennykset ovat hyvä keino näyttää huolitellulta aamusta iltaan. Teemme ripsien pidennykset perinteistä ja volume tekniikkaa käyttäen laadukkailla materiaaleilla, joten voit luottaa palvelujemme laatuun.

Sivun alkuun.

Hinnat palveluihin löydät ajanvaraussivuilta!